New Year

Då var snart 2013 slut och det går över till 2014. Det var ett tag sen jag uppdaterade här men har haft fullt upp med annat. Jag har firat jul med min fina familj och släkt. Jag fick så många fina paket, är väldigt tacksam. Fick precis det jag hade önskat mig, älskar min släkt så mycket. Fick även fina paket från mina fina vänner, tack!♡ 
 
Under mellandagarna har jag umgåtts med vänner nästan varje dag, har haft hand om en filmvisning tillsammans med Karin, varit inne i Borås och shoppat, festat lite, haft tjejkväll med mina saknade tjejer och ätit en massa gott. Helt enkelt underbara dagar. 
 
Nu ikväll blir det nyårsfirande med vänner, hoppas på en bra kväll och ett bra avslut på året. Taggar 2014, så mycket roligt som kommer hända. Det är året som jag fyller 18 och allt som det innebär. Är så glad, ska se till att det blir ett superbra år. Har även köpt en egen systemkamera så jag kan dela med mig av allt som det nya året har att erbjuda. Ska bli kul att kunna gå tillbaka nästa år vid den här tiden och se vad som faktiskt hände under året. 
 
GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Ta hand om varandra!
Lite utvalda bilder från 2013