Godkväll!

Hej! Kom hem ganska sent idag, eller åtminstone senare än vanligt. Det blir lätt sena dagar när man bor en bra bit ifrån skolan. Har iaf suttit med lite plugg och fixat en tipspromenad åt min kära farmor som ska firas till helgen. Har även försökt ta fina julkort på vovven, det var svårare än vad jag hade tänkt mig. Lockade med godis men ändå ville han bara sticka därifrån haha. 
Det var det bästa jag lyckades få till, en utav alla som han åtminstone kollar på kameran haha, sötis. 
Varför ställa upp? nej nej

Mys

GOD MORGON
Har en ledig dag från skolan vilket är så skönt. Hinna med saker man inte vanligtvis hinner (vem försöker jag lura, gör inte ett piss) Ligger och kollar på film och äter en massa gott. Ska ta tag i plugget om en liten stund. Imorgon är det skola igen och förhoppningsvis lite träning efter det.
 
 
 
 

26 November

Har varit hemma nästan hela dagen, hade tid hos läkaren under förmiddagen. Det tog såpass lång tid att det inte var lönt att åka till skolan. Just nu sitter jag och försöker plugga. 

Ha en skön tisdagskväll nu! ♡

Mamma tyckte synd om mig, jag har fruktansvärt ont efter en operation jag fick genomgå hos läkaren så hon ställde sig och gjorde chokladbollar till mig. Hon är underbar min mamma.